DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Een nieuw begin!

Al vele jaren schrijven we met regelmaat een stukje over de gezondheid van uw huisdier. Deze keer maken we een uitzondering daarop; het gaat nu over ons en onze kliniek.

Op 1 januari 2014 zijn Hans en Ingrid gestart met de praktijk in Heerle en met de dependance in Bergen op Zoom. Met enthousiasme hebben we gezorgd voor een kliniek die ondertussen een grote trouwe klantenkring heeft in de regio. Gezelschapsdieren maar ook paarden kunnen op onze expertise en zorg rekenen.

Maar de tijd staat niet stil; voor Hans is het tijd om het rustiger aan te gaan doen. Hij zal per 1 januari stoppen met zijn werkzaamheden voor dierenkliniek De Schelde. Gelukkig zet Ingrid de praktijk voort; op haar bekende klantvriendelijke manier is de zorg voor uw dier zeker in goede handen. Lonneke Stark zal haar blijven ondersteunen op tandheelkundig gebied, Paul (uit België) komt zoals altijd de orthopedische operaties uitvoeren,  en er komt een jonge dierenarts, Kimberly, bij, die een aantal dagen in de week spreekuren zal doen. Met Sasha, Cathy en Fleur is het paraveterinaire werk in goede en vertrouwde handen. 

In Bergen op Zoom wordt er bovendien binnenkort verhuisd; houdt u daarvoor nadere berichtgeving in de gaten.

 

Tot slot een persoonlijke boodschap van mij, Hans van Gils:

Ik heb bijna 37 jaar gewerkt als dierenarts, tot heil van mens en dier. Ik heb mij altijd ingespannen dit zo goed mogelijk te doen en wil u daarom ook danken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik hoop dat het u en uw dieren goed mag gaan en wens u alvast fijne feestdagen en een goed begin in 2022!

 Dierenkliniek De Schelde - tel. 0165-328 516