DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Ontdek alle leerroutes van Curio steenspil

Zit je in groep 7 of 8? En wil je weten of Curio steenspil in Halsteren bij jou past? Kom proeven en beleven op woensdag 12 januari of dinsdag 15 februari. Volg mini-lessen en ontdek onze twaalf leerroutes.

Op Curio steenspil is er veel aandacht voor wie je bent en wat je kunt. Samen gaan we jouw talenten ontdekken en ontwikkelen. In een rustige en inspirerende omgeving. In leerjaar 2 kijken we samen welke leerroute bij je past.

 

Leren door te beleven

 

Op het vmbo ga je veel aan de slag met praktijklessen. Je werkt bijvoorbeeld in de kas, de tuin, het technieklokaal, het dierenverblijf, in de keuken of je maakt je eigen webshop. We hebben veel contacten in het lokale werkveld. Daardoor kunnen we bedrijfsbezoeken, stages en projectopdrachten bieden waarin je de praktijk kunt verkennen. Je leert door dingen te beleven. Tijdens ‘Kom proeven en beleven’ kun je dit zelf komen ervaren door mini-lessen te volgen. 

Twaalf leerroutes

Curio steenspil is de enige school in de omgeving die alle vier de richtingen aanbiedt: Zorg en welzijn, Economie, Groen en Techniek. Binnen deze richtingen kent de school twaalf leerroutes, zoals lifestyle en bewegen, food en natural life en de populaire leerroute sport en veiligheid. Er valt dus veel te kiezen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom proeven en beleven op woensdag 12 januari of dinsdag 15 februari. Curio steenspil, Steenspil 46, 4661 TZ Halsteren. Schrijf je in via de website. www.curio.nl/steenspil

Open dag: vrijdag 4 februari en zaterdag 5 februari.

Vip-rondleiding: wil je een persoonlijke rondleiding door de school? Meld je aan via de website.

 

Houd de website in de gaten voor actuele data, activiteiten en informatie in verband met de coronamaatregelen. www.curio.nl/steenspil