DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Inwoners Leonardushof Wouw blij verras

Vrijdagmiddag 27 november om 16.00 uur reden enkele auto’s, volgeladen met dozen, voor de hoofdingang van Leonardushof om uitgeladen te worden. Leden van de commissie “Vrienden van Zorg Wouw” kwamen 48 welkomstpakketten uitreiken. Een warm welkom in Leonardushof en Wouw gewenst. Enkele nieuwe bewoners, die al in de brasserie zaten, waren blij verrast: “dit is niet te geloven”.

In de welkomstdoos zaten o.a. lekkere en eetbare dingen, het verhaal over het Leonardushof in het verleden en Leonardushof nu; de architect vertelt erover. En dan ook nog een “nieuwe” mascotte, Leo genaamd. Deze Leo-nardus is speciaal gemaakt voor deze gelegenheid. In de tuin komt later een wat grotere versie van Leo-nardus. De mascotte heeft dezelfde kleuren gekregen als de vlag van Wouw. Leuk om te weten; Leonardus was vroeger de patroonheilige van de oude gemeente Wouw.

Om te snoepen; de speculaaspop “Wouwelaar” met het bijbehorende verhaal, ook typisch Wouws. De overige dozen werden van deur tot deur afgeleverd, bijna iedereen reageerde verbaasd en blij verrast. Wij wensen alle bewoners een mooie tijd hier in Wouw en Groenhuysen veel succes op deze locatie.

 

Dank aan alle gulle sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt.