DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

KWF Roosendaal collecteert van 5 tot en met 11 september

We staan weer klaar om te collecteren!

ROOSENDAAL – Volgende week, van 5 tot en met 11 september, is de collecteweek van KWF. Collectanten zamelen dan geld in voor betere zorg voor kankerpatiënten en (preventief) onderzoek naar genezing van kanker. Ook in de gemeente Roosendaal wordt gecollecteerd. Astrid Aarts, voorzitter KWF Roosendaal: “De 400 vrijwilligers van KWF die elk jaar in de gemeente Roosendaal collecteren staan er klaar voor. We hopen dat de mensen in Roosendaal en de dorpen weer gul willen geven!”

Bijdragen aan de collecte kan door geld in de collectebus te doen van de collectant, óf door digitaal te doneren via de QR-code op de collectebus. De QR-code kan worden gescand en leidt de gever naar de bank. Ook kunnen collectanten een digitale collecte bus aanmaken. Hiermee kunnen zij via social media collecteren.

“We kunnen altijd nog extra collectanten gebruiken”, aldus Astrid Aarts. “We staan elk jaar voor de uitdaging om voldoende collectanten te vinden. Ook dit jaar kunnen we nog wel extra hulp gebruiken. Dus als je wilt helpen collecteren in je eigen wijk of dorp, dan horen we het graag! Het kost maar een paar uurtjes van je tijd!”

 

Wil je dit jaar helpen bij de collecte?

 

Meld jezelf aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..