DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

DWD Groep: Familiebedrijf met zowel offline als onlinediensten

Hoe vergroot je je zichtbaarheid in de huidige snelle economie? Die vraag houdt menig ondernemer bezig. DWD Groep zorgt ervoor dat uw bedrijf een onuitwisbare indruk maakt. De ervaren vakmensen, ontzorgen u van A tot Z op het gebied van visuele communicatie en marktpositionering. Letterlijk en figuurlijk nemen zij u alles uit handen.

Binnen West-Brabant is DWD Groep een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner. Dat blijkt wel uit het feit dat zij enkele jaren geleden de Small Business Award in Roosendaal  binnensleepten. En die win je niet zomaar, daar gaat een strenge screening aan vooraf. Het juryrapport loog er niet om. Daarin werd DWD Groep onder meer geprezen om haar hoge niveau van ondernemerschap, flexibiliteit, betrouwbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid. En misschien nog wel het meest veelzeggende is dat de klanten de nominatie hadden geïnitieerd en niet de onderneming zelf. Kortom: de hoogste tijd om dit bijzondere familiebedrijf eens in de spotlights te zetten.

Van ontwerp tot eindproduct 

Eigenaar Stefan Bartels groeide op te midden van drukpersen. “Mijn vader, Piet Bartels, richtte De Wouwse Drukkerij in 1970 op als offsetdrukkerij”, blikt hij kort terug. “Na de middelbare school ben ik eigenlijk direct bij hem aan de slag gegaan. Een paar jaar later is er een vof opgericht samen met mijn ouders. In 2010 nam ik officieel het stokje van hen over en mijn echtgenote, Mischa, staat mij al jarenlang terzijde met de bedrijfsvoering. Samen met onze bevlogen medewerkers vormen we een geolied team. We zijn dol op ons vak, innovatief en hoewel we erg ambitieus zijn, kiezen we bewust voor kleinschaligheid. Een klant is bij ons geen nummer, maar een waardevolle relatie die onze volledige aandacht krijgt, hoe groot of klein de order of opdrachtgever ook is. Alles draait bij ons om klanttevredenheid. Afspraak is afspraak. Van ontwerp tot eindproduct denken wij mee en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om de veranderende markt te bedienen. In dat kader hebben we onlangs weer een mooie investering voor de toekomst gedaan.”

Alles onder één dak 

Gladde verkooppraatjes hoef je van Stefan en Mischa niet te verwachten. Ze doen wat ze beloven en hun adviezen zijn eerlijk, reëel en gestoeld op diepgaande kennis en jarenlange ervaring. Allemaal redenen waarom DWD Groep zo’n grote clientèle heeft. Dat praktisch alles onder één dak kan worden afgewerkt, blijkt tevens een groot pluspunt. “Dat geldt voor alle vormen van visuele communicatie”, verduidelijkt Stefan. “Of het nu gaat om belettering van gevels of auto’s, om visitekaartjes, banners, spandoeken, gepersonaliseerde promotionele artikelen, textielbedrukking of mailingen. Al deze visuele communicatiemiddelen drukken het karakter uit van een bedrijf en zijn dus essentieel om je marktaandeel te behouden en te vergroten. Ook onze vlakbedprinter voorziet in een groeiende behoefte. Daarmee kun je de schitterendste decoratieve wand-, vloer- of plafondplaten bedrukken. Bovendien kunnen we een bijpassend akoestiek advies geven, want het ene materiaal absorbeert geluid nou eenmaal beter dan het andere. En met onze freestafel kunnen we elke gewenste vorm afleveren.” 

Jonge ondernemers kiezen voor online

Jongeren worden als het ware geboren met een smartphone in hun handen, ze groeien op in een wereld waar online het nieuwe normaal is. We zien dit de laatste jaren ook terug in de ondernemerswereld. ‘Jonge ondernemers’ zoeken naar de snelheid van online en 24/7 bestelmogelijkheden. DWD Groep ziet dit als een noodzakelijke aanvulling en start daarom met een online webshop onder de naam 123reclame.nu. Het onderscheid van 123reclame.nu t.o.v. andere webshops is dat de persoonlijke aandacht en service, indien gewenst, geboden wordt. Tevens zorgen zij ervoor dat alle ondernemers gebruik kunnen maken van het snel en eenvoudig online bestellen van drukwerk, textiel, relatiegeschenken en overige reclamematerialen. Naast de snelle en eenvoudige manier van bestellen waarborgen zij ook de service en kennis waar DWD Groep bekend om staat.  

Kortom: via 123reclame.nu worden alle wensen vervult op het gebied van reclame. Een webshop met persoonlijk advies en waarbij direct contact gelegd kan worden met specialisten. Klanten zijn dus nog écht klant bij 123reclame.nu.

Neem een kijkje op www.123reclame.nu