DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Het voorwerp op de roze kubus was een zeepklopper

Op de roze kubus in de etalage van het Heemhuys aan de Bergsestraat lag in november een zeepklopper. Dat veel mensen dat wisten, hebben we geweten. Er kwamen liefst 51 goede oplossingen binnen.

 

Veel mensen schreven er nog opmerkingen bij over vroeger. Hoe er een stuk sunlightzeep in werd gedaan of groene zeep en door te kloppen in warm water werd er dan een sopje gemaakt. Een ander maakte de opmerking dat de klopper gemakkelijk ging roesten en dat klopt ook, want ook ons exemplaar had sporen van roest.

 

Door het grote aantal inzenders tot uit Essen en Sint Willebrord toe, moesten we loten en de gelukkige werd mevrouw Van Straalen. Zij krijgt haar prijs thuisbezorgd.

Op dit moment ligt er een ander voorwerp op de kubus bij het Heemhuys/VVV in Wouw. Dit nieuwe voorwerp ligt er tot 31 december en de oplossing kunt u op een briefje schrijven bij de VVV in Wouw aan de Bergsestraat 1. Maar ook per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis en onder de goede oplossers verloten we een prijsje. Vanaf 1 januari ligt er weer een nieuw voorwerp op de roze kubus. Mocht u ook iets hebben dat we weg kunnen leggen, dan houden we ons aanbevolen.