DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Maarten van der Velden, reisgenoten op de fiets (winter), tuinexcursies (zomer)

Maarten van der Velden fietst op afspraak of reservering met dappere reisgenoten een korte fietstocht in de wintertijd, met of zonder picknick (met onder andere een warm soepje). Maximaal 2 personen (senioren). Vertrek vanuit de Natuurpoort Wouwse

 

Plantage. Zonder picknick om 13.00 uur

(terug om 15.30 uur). Met picknick om 11.30 uur (terug om 15.00 uur). De fietsroute gaat langs het landgoed, een rondje Huijbergen, op zoek naar grenspalen (244-248). En drie keer over

een bospad en/of half verhard pad.

In zijn fietstas heeft Maarten van der Velden ingrediënten voor een winterse picknick. Twee kopjes huisgemaakte erwten- of tomatensoep. Twee hamkaas-croissantjes van een ambachtelijke bakker. Twee jampotjes tiramisu van de boswachter (huisgemaakt). Een fles mineraalwater. Voor een koffie- of theestop is er oploskoffie, cupjes koffiemelk, klontjes suiker en zakjes thee.

 

De  kosten: Begeleiding 5 euro. Picknick volgens bovenstaand menu 10 euro. Picknick met slechts warme soep en koffiestop 5 euro.

 

In de Kerstweek zijn slechts twee reserveringen met een picknick/kerstbrunch mogelijk. Met de

 

coronamaatregelen wordt rekening gehouden. De fietstocht gaat door bij een weertype: af en toe zon, droog weer en weinig wind.

Excursie, picknick of BuitenBrunch zijn te boeken voor

 

31-3-2021.

Voor contact kunnen belangstellenden een terugbelafspraak per sms, voicemail of briefkaartje vragen aan het secretariaat:

 

De Eglantier  115, 4707 AB Roosendaal.

Tel.06-41923324.