DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Na 27 jaar houdt Sieben Recreatie op te bestaan

Het squash- en partycentrum in het hart van Recreatiepark De Stok komt per 31-12-2020 in handen van Koen Bakker, Nicky Broos en Maarten van Kempen, allen reeds actief op het park.

 

De familie Sieben startte in 1993 het eerste gespecialiseerde squashcentrum van Zuid-West Nederland. Een schot in de roos.  Vrijwel elke Westbrabantse squasher die kwam kijken, bleef.

Na 2000 kregen gespecialiseerde sportcentra het moeilijker. Vooral het jongere publiek kiest minder vaak voor één sport en geeft de voorkeur aan multifunctionele accommodaties met een meer divers aanbod. Sieben – met zijn achterterras gelegen aan de fraaie parkvijver – verbreedde zijn formule door zich ook op evenementen en partijen te richten. Er kwamen overdekte podia, enkele squashbanen werden omgebouwd tot zaal met panorama-uitzicht op de vijver en aan de oever verrezen veranda’s. Het rustieke resultaat werd al snel een van de populairste trouwlocaties van Roosendaal.

Het laatste jaar van Sieben is door Corona erg moeilijk geworden. Ruim drie maanden moest de zaak dicht en alle evenementen voor 2020 werden geannuleerd.

Dat uitgerekend in deze hectische tijd een akkoord werd bereikt over een overname mag bijzonder genoemd worden. Het typeert het  geloof en vertrouwen van de kopers in onze locatie en geeft het voldaan gevoel dat ‘ons kindje’ in goede handen komt.

De familie Sieben is dankbaar voor alle steun en vertrouwen die in de loop der jaren is ontvangen.

Rianne, Ewald, Claudia en Melvin Sieben

De Stok 4, Roosendaal