DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Onvermijdelijk einde van het theaterseizoen bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide

 

In de persconferentie van maandag 23 maart heeft president Rutte aanvullende maatregelen aangekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Tot 1 juni dienen evenementen met meer dan 100 personen afgelast te worden. Dit betekent voor Podium Kloosterhof in Hoogerheide onvermijdelijk het einde van het theaterseizoen. Na de voorstellingen in maart moet het theater nu helaas ook de volgende voorstellingen annuleren:

 

·         zaterdag 11 april: The U2 Tribute met ‘Soundtrack of the 80’s’

·         vrijdag 24 april: Frank Evenblij en Erik Dijkstra met ‘Bureau Sport in het theater’

·         zaterdag 2 mei: Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne met ‘Grand Old Country’

·         zaterdag 16 mei: Eric-Jan Overbeek & The Fats Domino Tribute Band met ‘A Fats Domino Tribute’

 

De programmeur van Podium Kloosterhof is in gesprek met de impresariaten over de vraag of het mogelijk is om de geannuleerde voorstellingen naar het nieuwe theaterseizoen te verplaatsen. Gekochte kaarten zullen dan geldig zijn op de nieuwe datum. Lukt het niet om een voorstelling te verplaatsen, dan krijgen bezoekers bericht over de verdere afhandeling van de kaarten.

Hebt u kaarten besteld via de website? Dan beschikt Podium Kloosterhof over uw gegevens en ontvangt u steeds persoonlijk een e-mail.

Hebt u kaarten gekocht in de foyer van MFC Kloosterhof in Hoogerheide? Dan zijn er geen gegevens van u bekend. Podium Kloosterhof verzoekt u vriendelijk om zelf contact op te nemen met het secretariaat. Dat kan via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (0164-620221). Als u uw e-mailadres en/of telefoonnummer doorgeeft, kan het theater ook u bereiken en op de hoogte houden.

De vrijwilligers van Podium Kloosterhof wensen u een goede gezondheid toe en hopen u in het nieuwe theaterseizoen weer te mogen begroeten bij de voorstellingen.