DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Veel aanmeldingen in Moerstraten, er komt glasvezel!

Overige kleine kernen krijgen op 17 februari 2020 duidelijkheid

De inwoners van Moerstraten krijgen zekerheid, daar komt glasvezel! De animo voor glasvezel was in Moerstraten erg groot; het benodigd deelnamepercentage is hier ruimschoots gehaald. In de kernen Heerle, Nispen, Wouw en Wouwse Plantage is het minimum deelnamepercentage nog niet behaald en blijft het nog even spannend. Maar Glasvezel buitenaf heeft alle vertrouwen dat ook hier het benodigd deelnamepercentage van 35% behaald wordt. 

Roël Hoppezak, projectleider Glasvezel buitenaf: “Het is fantastisch dat in Moerstraten zó veel inwoners gekozen hebben voor glasvezel en een abonnement. Dat is de reden dat wij deze inwoners nu al duidelijkheid kunnen geven. Bewonersplatform Moerstraten en de plaatselijke verkoper PJPC hebben zich enorm ingezet. Met een prachtige resultaat; goed nieuws voor de inwoners van Moerstraten!”

Aanmelden nog mogelijk tot 17 februari 2020

Glasvezel buitenaf ziet dat er voldoende mogelijkheden zijn om in alle kleine kernen in gemeente Roosendaal de 35% te behalen, de behoefte is zeker aanwezig. Daarom krijgen alle inwoners, ook die van Moerstraten, nog tot 17 februari de tijd om zich aan te melden. Op deze datum wordt opnieuw bekeken of het benodigde percentage is behaald. Als de deelnamedrempel van 35% ook in Heerle, Nispen, Wouw en Wouwse Plantage overall behaald wordt, krijgen ook de inwoners in deze kernen een glasvezelaansluiting.
Hoppezak: “Het is nu aan de inwoners, zij zijn aan zet. Als er voldoende aanmeldingen binnen komen, komt er ook in hun kern glasvezel.”
Aanmelden kan door een abonnement voor internet, televisie en/of telefonie af te sluiten bij één van de vier dienstaanbieders: Caiway, Delta, Helden van Nu of Online.nl.

Voorbereidingen aanleg in Moerstraten gestart

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de voorbereidende werkzaamheden van de aanleg in Moerstraten. Inwoners ontvangen op korte termijn informatie over de planning, de aannemer en het aanlegproces.  

Kijk op de website www.glasvezelbuitenaf.nl/gebieden/roosendaal-kleine-kernen voor meer informatie over de glasvezelcampagne.