DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

3FM Serious Request: The Lifeline komt door Wouw 

Van 18 t/m 24 december lopen drie dj-teams van 3FM Serious Request van Goes naar Groningen. Dit doen ze om mensenhandel op de kaart te zetten en natuurlijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Op donderdag 19 december loopt één van de teams tijdens de vierde etappe via Heerle en Wouw naar Roosendaal.   

Over de Doeldreef, Kloosterstraat, Molensingel en Bulkstraat lopen de 3 dj’s samen met 100 deelnemers door Wouw. In Roosendaal stoppen zij een paar uur bij het ‘Chequepoint’. Daar wordt de collectebus doorgegeven aan het volgende team en kan de opbrengst van (lokale) acties worden ingeleverd in de vorm van een cheque, vandaar de term Chequepoint. Het feestelijke programma wordt in aanloop naar het evenement bekend gemaakt. Sharid Alles, zendermanager 3FM: "Het doel van 3FM Serious Request: The Lifeline blijft hetzelfde: zoveel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis, deze keer zodat slachtoffers van mensenhandel geholpen kunnen worden. Luisteraars kunnen natuurlijk een plaat aanvragen of gewoon doneren, maar we juichen het ook toe als mensen zelf in actie komen of bieden op één van de vele bijzondere veilingitems. Dit jaar kunnen luisteraars ook meelopen met de dj’s op de route en zich daarvoor laten sponsoren door vrienden en familie of hun werk. Ik ben daar erg blij mee, want op deze manier komt 3FM Serious Request dichterbij dan ooit en kun je als publiek echt onderdeel zijn van de actie." 

 

Kom in actie  

Kom in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Zamel geld in door koekjes te bakken, auto’s te wassen of door zelf een ludieke actie op te zetten. Vergeet niet om de actie aan te melden via www.3fm.nl/seriousrequest. Aan de hand van de aangemelde acties wordt namelijk het dagprogramma van de teams bepaald en of je in de uitzending komt. Wie weet brengt NPO 3FM jullie actie onder de aandacht en komt een 3FM-dj langs!