DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Workshop ‘Jij en Energie’

Op zondag 10 november is het weer ‘workshop-dag’ bij de Flor van Putte stichting en geeft Anja van Dort om 14:00 uur de interessante workshop ‘Jij en Energie’. De workshop waar iedereen door middel van meditatie, tekenen en het doen van energie oefeningen zich bewust wordt van de invloed die men zelf kan uitoefenen op de eigen energie en die van anderen!

Anja:’ Velen kennen het gevoel dat het lijkt alsof mensen en/of situaties ervoor zorgen dat alle energie uit hen wordt weggezogen. Tijdens mijn workshop wordt iedereen zich bewust van de eigen energie en komt men tot de ontdekking wat die energie met ze doet. Wanneer iemand graag meer zou willen weten over energie en zou willen leren om  in positieve zin invloed uit te kunnen oefenen op die energie, is deze workshop echt iets voor hen’!  

 

 

 

 

Het belooft dus een interessante en leerzame zondagmiddag te worden die om 14:00 start in zaal ‘De Nachtegaal’ in de Volksabdij te Ossendrecht. Deelnemen aan de workshop van Anja? De deelname bedraagt €6,- en is inclusief koffie en thee! Een plekje reserveren kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

 www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht