DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Mindfulness

 

Op zondag 19 mei begeleidt Marianne Knops, expert op het gebied van mindfullness en meditatie, de laatste mindfulness-meditatie-ochtend voor de zomerstop bij de Flor van Putte stichting. Ook deze ochtend zal in ‘mindfulness termen’ weer in het teken staan van ‘iedereen bewust te maken van elk moment’!

 

 

 

Met als basis ‘aandacht geven’ is er niets zweverigs, mystiek of geheim aan mindfulness. Mindfulness gaat om de bewustwording van het moment. Tijdens deze ochtend leert men om ervaringen als het gewaar worden van gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties doelbewust op te merken zonder oordeel en met acceptatie van henzelf en anderen.

 

 

 

Gevolgd door een meditatiesessie, zorgt Marianne ervoor dat iedere deelnemer een ontspannen zondag tegemoet gaat. Marianne:’ Hoewel mediteren op een stoel prima kan, is het fijn om je eigen mat of dikke slaapzak, meditatiekusse of bankje mee te brengen. Ook met een dekentje en warme sokken maak je het voor jezelf comfortabel’!

 

 

 

Deelname aan deze mindfulness-mediatie-ochtend bedraagt €6,-. Opgeven mag, maar hoeft niet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Of men nu eerder een volledige training heeft gevolgd en de kennis wil opfrissen of juist graag kennis wil maken, iedereen is van harte welkom!

 

 

 

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht