DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Korenmiddag

Op 5 mei a.s. organiseert het KBO meezingkoor Nispen Vocaal een korenmiddag in dorpshuis Nisipa, Bergsebaan 8, te Nispen.

Het KBO meezingkoor ‘Nispen Vocaal’ opgericht op 11 mei 2010 is een gemengd koor met ongeveer 50 enthousiaste leden. Ze repeteren om de twee weken in dorpshuis ‘Nisipa’ van 19.30 uur tot 21.30 uur. Bij de leden is gezelligheid het voornaamste en dat proberen ze ook uit te stralen bij de optredens. Het repertoire bestaat voornamelijk uit bekende Nederlandse liedjes van vroeger en nu. Ze treden op bij festivals, in verpleeg- en verzorgingstehuizen en bij verenigingen in Nederland en België. Muzikale begeleiding door drie accordeonisten, Kees van de Broek, Louis Geysen en Ferre van Honsté met als dirigent  Dirk Wauters. Het koor krijgt veel complimenten en wordt vaak terug gevraagd voor een optreden. Dit is een goede stimulans bij de repetities.

Voor de zesde keer organiseert het koor een KORENMIDDAG in dorpshuis Nisipa, Bergsebaan 8 in Nispen.

De optredens worden verzorgd door ;

Shantykoor’De Markmakkers’uit Oudenbosch

‘Smartlappenkoor Oud-Gastel’ uit Oud-Gastel

Amusementskoor ‘In Vuur en Vlam’ uit Halsteren

KBO koor ‘Nispen Vocaal’, uit Nispen

De korenmiddag begint om 13.00 uur en de toegang is gratis. Voor een sfeerimpressie kunt u foto’s bekijken op onze website; www.kbo-nispen.nl