DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

LEZING BIJ HUMANITAS MET TESSA VAN ROSSEN

Op 8 april 2019 wordt weer een rouwcafé gehouden in Roosendaal.

 

Een rouwcafé is een plek waar u vrijblijvend naar toe kunt komen om te luisteren en te praten over rouw en verlies aan de hand van een thema. Tijdens deze interactieve avond komt u in contact met lotgenoten en kunt u met elkaar van gedachten wisselen. Voelt u zich prettiger om als observant aanwezig te zijn, dan is dit uiteraard ook prima.

 

Gastspreker van deze avond is Tessa van Rossen. Zij heeft een eigen praktijk en geeft begeleiding ten aanzien van o.a. traumaverwerking, verlies, persoonlijke ontwikkeling en intuitie. Ze is naast therapeut en coach ook paragnost. En daarbij auteur, columnist en winnaar van het tv-programma Het zesde Zintuig.

 

Het thema van de avond is: leven voor en na de dood en de invloed hiervan op rouwverwerking,

 

Het rouwcafé zal gehouden worden op 8 april  2019 van 19.30u tot 21.30u in de kapel van het Centrum Wonen & Zorg de Brink, Melis Stokelaan 5 te Roosendaal.

 

De toegang is gratis. De zaal gaat open om 19.15u.

 

Het rouwcafé wordt georganiseerd door Humanitas in samenwerking met Stichting Groenhuysen.

 

Voor nadere informatie over deze avond of over onze andere activiteiten, zoals de rouwwandelingen of inloopochtenden/-middagen, graag contact opnemen via tel. 0165-599936 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..