DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Wouws Wieler Weekend

Door stichting Wouw Promotie, in samenwerking met RTC De Molenrijders, TMZ, Donkenhof en vele enthousiaste wielerliefhebbers wordt op zaterdag 24 en zondag 25 augustus het Wouws Wieler Weekend georganiseerd.

In 1932 werd de Ronde van Wouw voor het eerst gereden en deze historische ronde kent een uitermate indrukwekkende geschiedenis. In 1991 werd de ronde voor het laatst verreden.

Na 28 jaar afwezigheid zal de ronde terugkeren in de straten van Wouw en wel op zondag 25 augustus. Het gehele weekend staat verder in het teken van de fiets. Op het programma staan onder andere: een toertocht, een gezinstocht, een dikke bandenrace en een WATT-bike race. Het Wouws Wieler Weekend is tevens met open armen ontvangen en aangesloten bij het Wieler Platform en staat daarbij definitief op de agenda van de Roosendaalse Wielerzomer!

Bovenstaande wordt op 12 april a.s. uitgebreid gepresenteerd in het Wouws Wieler Café

Tijdens het Wouws Wieler Café wordt het programma van de Ronde van Wouw, wat tijdens het Wouws Wieler Weekend gehouden gaat worden uitvoerig gepresenteerd. Niemand minder dan Wielercommentator José De Cauwer zal deze avond het Wouws Wieler Café leiden. De avond wordt verder opgeluisterd door Alex van der Hulst (schrijver van het wielerboek: Draag nooit een gele trui) en een ludieke wielerquiz. Verder presenteert Wielerzomer Roosendaal het programma van 2019. Een avond die een wielerliefhebber niet wilt missen!

Er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar voor deze unieke avond.

Kaartjes kosten € 7,50 per stuk, inclusief 2 consumpties en zijn enkel online verkrijgbaar. Voor meer info kan men terecht op www.100jaardonkenhof.nl