DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

IN WOUW VOOR JOU

Zaterdag 6 april organiseren diverse Wouwse ondernemers weer een gezellige, informatieve, creatieve en interessante IN WOUW VOOR JOU-dag bij Merode Mode, Markt 29 te Wouw.

Dit wordt alweer het 5e jaar dat een aantal ondernemers uit Wouw en omstreken het gezellig vinden om samen te laten zien wat ze in huis hebben en/of wat voor diensten ze kunnen leveren. Omdat we vaak niet weten wat er allemaal voor bijzondere ondernemers in onze eigen buurt wonen, vinden wij het leuk om dat op deze dag tussen 10.00 en 17.00 uur te laten zien.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van de laatste modetrends, die door onze modellen van Merode Mode doorlopend worden geshowd.

Voor de laatste nageltrends is onze Anita van Anita’s nagelstudio aanwezig en voor het juiste make-up advies kunt u terecht bij Dorien van schoonheidssalon Peau d’Or.

Joes van Oliewerk is onze aromatherapeute en kan u allerlei adviezen geven, onder andere over diverse overgangsklachten.

Bergitha van Permanente make-up is gespecialiseerd in allround permanente make-up en geeft u graag een passend advies over alles wat tegenwoordig mogelijk is.

Babs van Badu sieraden is goud- en zilversmid,  kan alles voor u maken en is gespecialiseerd in herdenkingssieraden.

Kitty van Maak bij Kitty kan u alles vertellen over haar winkel in cadeau artikelen en haar workshops voor kinderen en volwassenen.

Linda van Klein geluk laat u zien wat een klein beetje geluk inhoudt in de vorm van een leuk geschenk voor jezelf of voor anderen.

Helma van hobbyatelier t’Loopke geeft u uitleg en advies over de verschillende creatieve workshops die ze geeft en over de persoonlijke en op maat gemaakte cadeautjes.

Doe het zelf kok Marlieke laat u graag een paar van haar lekkere, eigengemaakte creaties proeven en geeft meteen uitleg over haar kookworkshops die u bij haar kunt ervaren.

Jolanda van Bergen is onze Reiki specialist en vertelt u graag wat dat voor u kan betekenen.

Bakkerij Heijnen verzorgt al vanaf de allereerste keer het lekkers voor bij uw kopje koffie of thee. En Esther van het Kaasmeske laat u graag verrassende kazen proeven.

Natuurlijk zullen we zoals altijd weer een verloting houden onder alle aanwezigen. Alle aanwezige ondernemers stellen daarvoor een prijs ter beschikking.

Wij zien u graag zaterdag 6 april,.

Tot dan!!