DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Prachtige creaties tijdens de kinderoptocht in Puitelaand

Vrijdag 1 maart was het zover. De start van de officiële carnaval in Puitelaand. ’s Morgens kwam wethouder van Ginderen naar het schoolplein om onder het toeziend oog van alle Puiten en Puitinnen de sleutel te overhandigen aan Prins Ruben I. Dit  was ook gelijk het startschot voor een geweldige carnaval. Hoe kun je dat anders beginnen dan met een geweldige optocht. Alle kinderen van basisschool Berkenveld zijn weken bezig geweest met het maken van allerlei creaties welke te maken hadden met het motto: We zien ze vliege! We zagen dit ook terug in allerlei vormen. Zo kwamen de angry birds voorbij maar ook een astronaut en vliegende eenhoorns niet te vergeten.

 

De ouderen van het net-niet-meer-jeugdbal hadden het erg zwaar met de jurering want zo simpel bleek dit dus niet. René Schepers had nog een geweldige bokaal gemaakt welke geheel op het motto sloeg.

 

Voor iedere deelnemer was er een medaille maar de top 5 van deze optocht was als volgt:

 

5 Airort erel 4 De vliegende vrienden 3 BC Rond de Put 2 De vliegende unicorn 1 BC Puitenkaas. De ouderenbokaal ging naar airforce Puitelaand.

 

De foto’s van al deze winnaars en alle andere deelnemers zijn te vinden op www. puitelaand.info