DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Ken uw Wouw – februari 2019

Voor de foto van januari 2019 werd het speelterreintje aan het Torenplein in beeld genomen. Een mooie speelplek, gelegen in een tamelijk rustige buurt en gesitueerd in een breed weggelegd grasveld.

Ook de bebouwde omgeving mag er zijn!  De bezoeker van de wekelijkse algemene warenmarkt die op woensdag op het plein is uitgestald, doet de boodschappen aan de voet van de imposante Lambertuskerk. Op de foto is ook de zuidwestelijke kant van woonzorgcentrum Leonardushof te zien. Naar verluidt wordt het huidige centrum afgebroken (op de kapel na) en maken de zestig kleinere appartementen plaats voor veertig ruimere, die beter voldoen aan de eisen van de moderne tijd. In het derde kwartaal van 2020 wordt de heropening voorzien.

De door loting uit de goede inzendingen getrokken gelukkige winnaar, C. van Trijp uit de Wesemaelestraat, heeft inmiddels de cadeaubon ter waarde van € 15, beschikbaar gesteld door Ondernemers Vereniging Wouw, in ontvangst kunnen nemen. Goede inzendingen waren er ook uit de omliggende dorpen Kruisland, Nispen, Bosschenhoofd en Moerstraten.

Wilt u in februari meedingen naar deze prijs?  Stuur dan een email met de oplossing naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw adres. U kunt dat gedurende de gehele maand februari van 2019 doen.