DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Purple Y - Cursus spelen in een popband voor kinderen

In Heerle is het muziekproject Purple Y van start gegaan. De Muziekclub Roosendaal brengt kinderen tussen de 9 en 15 jaar bij elkaar om een jaar lang te ervaren hoe het is om in een popbandje te spelen en op te treden. Purple Y is bedoeld voor beginnende muzikanten uit de dorpen en het buitengebied tussen Roosendaal en Bergen op Zoom.


De deelnemers zullen om de week in dorpshuis de Schalm een uurtje bij elkaar komen om met hoofdtelefoons te oefenen, ondersteund door twee coaches, professionele muziekdocenten en muzikanten. Het meemaken van bandrepetities, workshops en gezellige jamsessies kunnen voor nog meer gevoel en ervaring zorgen. Dankzij een bijdrage van de Leefbaarheidsgroep Heerle kan de Muziekclub instrumenten beschikbaar stellen en apparatuur voor het stil repeteren. Om de band compleet te maken zijn de coaches nog op zoek naar een jongen of meisje:

-Die wil komen zingen;

- Dat drums wil (leren) spelen;

- Die de basgitaar wel interessant vindt.

Na het project zijn voldoende doorgroeimogelijkheden voor de doorzetters. De deelnamekosten bedragen € 100,- voor het hele project.

Wil jij ook graag meedoen? Mail of bel naar Wilfred Wayop:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer. 06 5055 4577