DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Schietvereniging Edel Tijd Verdrijf uit Wouwse Plantage reikt zijn jaarlijkse prijzen uit

Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering van Schiet Vereniging zijn op het eind van deze vergadering de Koning en de Schutter van het jaar prijzen uitgereikt.

 

De voorzitter Ad Grobben  kon de uitslag van het Koningschieten van 5 december j.l. bekend maken; Koning is geworden bij het vrijstaand schieten  1e Theus de Lange 2e Harry de Brie en 3e Piet Maas en bij het opgelegd schieten 1e Toon Marijnissen 2e Aard in ’t Veld en 3e Peter Kapitein. Bij de schutter van het jaar ging de eerste prijs en daarmee schutter van het jaar 2018 naar Theus de Lange bij het vrijstaand schieten Piet Maas werd tweede en Ad Grobben  derde, bij het opgelegd schieten werd Aard in ’t Veld schutter van het jaar 2018, Peter Kapitein is tweede geworden en Toon Marijnissen derde. Verder was er tijdens deze jaarvergadering veel aandacht voor “hoe nu verder met de schietsport en m.n. ETV in de Wouwse Plantage”. Het is de afgelopen jaren steeds moeilijker gebleken om nieuwe leden te interesseren voor onze mooie schietsport en voor ETV. De club bestaat al sinds 1971, een reden temeer om de club voor de toekomst te behouden. Geïnteresseerden zijn op woensdagavond van harte welkom van af 19.30 uur in dorpshuis De Spil te Wouwse Plantage.

 

Voor meer info – Piet Maas tel 06-22836154 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.