DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Kinderworkshop

Op zaterdag 23 februari organiseren wij een gratis kennismakingsworkshop "Meer zelfvertrouwen met Pony’s", voor kinderen van 6 tot 11 jaar.

Op deze middag van 13.00 tot 15.00 uur maken de kinderen kennis met pony’s en gaan aan ze slag met oefeningen waarmee ze meer zelfvertrouwen krijgen. Ook zonder ervaring met pony’s kan je deelnemen aan deze kinderworkshop. Door de inzet van de pony’s komen ontwikkelpunten naar boven en geven de pony’s direct en oordeel loos feedback. Hierdoor krijgen de oefeningen een extra dimensie en kunnen de coaches hier meteen op in spelen. De kinderen gaan samen met de pony’s doen, ervaren en leren.
De verdieping op deze kinderworkshop is de Pony Power voor kids Cursus. Door dezelfde werkwijze kunnen de kinderen in een serie van 5 lessen en met een terugkomdag zich verder ontwikkelen en dit in het dagelijks leven ook gaan toepassen. Op zaterdag 16 maart start onze volgende cursus.
Er is beperkte plek, graag van te voren opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Locatie: Equimon, Stoofstraat 49 in Oud Gastel