DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

RIKKEN IN MOERSTRATEN

Op zondag 17 februari as. wordt er weer een rikmiddag in Café de Bakker in Moerstraten gehouden. Zoals altijd begint deze middag om 14.00 uur en zal de prijsuitreiking plaatsvinden rond 17.15 uur. 

 

Afgelopen maand was het prachtig weer, maar kwamen er toch weer 24 mensen naar het café om een gezellige kaartmiddag mee te maken. En dat werd het zeker voor Janus van Etten en Theo Knop, die beiden het totaal van 138 punten behaalden. Na dobbelen werd Theo tot winnaar uitgeroepen. Op de derde plaats eindigde Cor van Meel met 126 punten en zij ging daarmee de achtervolgende kaarters ver vooraf. Marie Baselier haalde 111 punten, Gonny Dam 109 punten, Piet Dekkers 105 punten en daarna kwamen An Boden en Peer Uitdewilligen met 104 punten. De negende plaats was voor Jan Baselier met 99 punten en de laatste prijswinnaars waren Willie Jaspers met 91 punten, Kees Bovee met 90 punten en tenslotte Paul Ooms met 89 punten.

 

De hoogste serieprijs ging deze keer met een totaal van 61 punten ook naar winnaar Theo Knop, terwijl Janus Dam voor de verandering eens de laagste serieprijs met een totaal van 8 punten in ontvangst mocht nemen.

 

Inmiddels zijn er dit seizoen al vijf kaartmiddagen geweest en resteren er nog drie. Tijd voor uitbater Ad om met een voorlopig algemeen klassement te komen. Daarin staat nu Janus van Etten nipt bovenaan vóór Janus Dam, Gonny Dam, Peter Rademakers en An Boden. Maar dit is zeer voorlopig, want de twee slechtste resultaten kunnen weggestreept worden als aan alle acht middagen wordt deelgenomen. Dat belooft dus nog heel wat op de komende kaartzondagen. Naast 17 februari zijn dat 17 maart en (let op!) 7 april. Noteer ze in Uw agenda!!