DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Òònze tijd wijd voruit! – Uis aon uis kellekte Stichting Karnaval Steenbergen

Uis aon uis kellekte

 

 

 

 

Nu we de feestdagen en de jaarwisseling achter de rug hebben, is het de hoogste tijd ons te gaan richten op het carnavalsfeest in Strienestad en aangrenzende kernen. Traditiegetrouw starten de vrijwilligers van de Stichting Karnaval Steenbergen met de jaarlijkse huis aan huis collecte welke gehouden wordt van zondag 20 januari t/m zaterdag 26 januari 2019. De opbrengst stelt de SKS in staat om voor alle Bietboeren en Meerminnen een carnaval te verzorgen waarvan we kunnen zeggen dat deze òònze tijd wijd voruit zal zijn!

 

 

 

 

Leutige Flodder

 

 

 

Op zaterdag 02 februari en zondag 03 februari zal de Leutige Flodder bij alle inwoners van Steenbergen, de Welberg en de Heen op de deurmat vallen. Ook dit jaar is de carnavalskrant weer voorzien van tijdloze leutige stukjes die, naast gewoon leutig zijn om te lezen, er ook voor zorgen dat iedereen op de hoogte is van welke activiteiten wanneer en waar gehouden worden.

 

Kortom al vroeg in het nieuwe jaar zorgt de SKS voor een goede warming-up zodat alle Bietboeren en Meerminnen in het weekend van 09 en 10 februari in topvorm zijn voor het Snorre- & Snorrekusbal wat gehouden zal worden in cafe zaal de Joosse.