DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

VERASSENDE CONCERTEN BIJ MUZIEKVERENIGING ORANJE

Muziekvereniging Oranje uit Wouw Presenteert de komende weken een 2 tal gevarieerde concerten in cultureel Centrum de Geerhoek in Wouw.

Op Zaterdag 26 januari a.s. verzorgd Malletkorps Oranje o.l.v. Djuri den Tuinder een uitwisselingsconcert met nog 2 andere Slagwerkensembles. Samen met Drumband St. Caecilia uit Halsteren o.l.v. Marcel Wijngaarden en slagwerkgroep Afslag Ulicoten uit Ulicoten o.l.v. Wouter de Winne Zullen zij een gevarieerd en afwisselend muziekprogramma presenteren. De avond zal worden afgsloten met het gezamenlijk spelen van de werken Antiliana en Rock Trap.  De aanvang van deze avond is 20.00u en de toegang is gratis.

DUBBELCONCERT

 

Op zondag 3 februari a.s. verzorgen het Concertorkest van Muziekvereniging Roosendaal, een klarinetensemble en harmonieorkest Oranje uit Wouw een dubbelconcert in cultureel centrum de Geerhoek in Wouw. De orkesten zullen een gevarieerd en boeiend muziekprogramma presenteren.

 

Na afloop van het concert zal er nog een bierproeverij plaats vinden. De aanvang van dit concert is  14.00u  en de toegang is gratis.