DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Ken uw Wouw – januari 2019

De decemberfoto van Ken uw Wouw werd door de vele inzenders moeiteloos herkend. De lens werd gericht op de vijver in het Catharinapark en bracht de sprankelende fontein in beeld. Zonder de fontein maakte de vijver al tijden deel uit van de voorheen afgesloten kloostertuin, die de voorloper was van het huidige openbare Catharinapark.

In de loop van 2014 is voor de eerste keer met hulp van buurtbewoners door de gemeente het onderhoud fors aangepakt. Te beginnen met het westelijke deel waar een groot deel van de hoge opgroei werd gerooid. Daarna hebben gemeente en bewoners gezamenlijk een nieuw beplantingsplan uitgewerkt, en is het ‘dagelijkse’ onderhoud in handen genomen door een ploeg vrijwilligers.

De door loting uit de goede inzendingen getrokken gelukkige winnaar, de heer Martijn Matthijssen uit de Hogewerf, heeft inmiddels de cadeaubon ter waarde van € 15, beschikbaar gesteld door Ondernemers Vereniging Wouw, in ontvangst kunnen nemen.

Wilt u in de maand januari meedingen naar deze prijs ?  Stuur dan een email met de oplossing naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw adres. U kunt dat gedurende de gehele maand januari van 2019 doen.

 

 

Foto: januari 2019