DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

"De Vrolijke Spelers" brengt het toneelstuk " Het Hemels Veulen"

De Ouderen Toneelvereniging "De Vrolijke Spelers" uit Steenbergen zijn weer druk in de weer met hun toneeluitvoering: "Het Hemels Veulen" geschreven door Hub Fober. Klucht in 3 bedrijven.

Hun eigen voorstellingen zullen plaatsvinden op: Vrijdag 18 januari aanvang  19.30 uur. Zaterdag  19 en Zondag  20 januari  aanvang 13.30 uur.

Locatie: Theater en Dansstudio  Myra Ceti, Wouwsestraat 49, Steenbergen.

Kaarten a € 7,00 zijn te reserveren via Fien Cools, Van Bredastraat 34, tel. 0167-561327 of Corrie Blommerde, West Havendijk 8, tel. 0167-563582.

Korte Inhoud

"Het Hemels Veulen" klucht in 3 bedrijven door Hub Fober:

Bij de familie Koster liep alles op rolletjes. Door bepaalde omstandigheden kwamen ze behoorlijk in de problemen te zitten. Sander Koster, zijn vrouw Leonie en zoon Sjaak raakten hierdoor aan de drank. Ze zijn dan ook naarstig op zoek hoe ze uit de financiële zorgen kunnen komen. Het zit dus goed fout bij die familie. Gelukkig worden er  twee , "onzichtbare" Engelen Patricia en Plonia, naar beneden gestuurd om hen te helpen.

Info

Hun naam zegt het al "De vrolijke Spelers" met als doel  om vrolijke stukken op de planken te brengen, aangezien een lach op de gezichten van het publiek te krijgen,  hun eerste vereiste is. Op uitnodiging spelen zij voor o.a. Zonnebloem,KBO, Seniorenraden Alleenstaanden en overige belangstelling hebbende verenigingen. Zij verzorgen op locatie, zelf hun eigen gemaakte decor en eveneens belichtingsinstallatie. Elke speler is voorzien van een goede headset zodat de tekst voor iedereen duidelijk te verstaan is. De groep bestaat momenteel uit 14  personen: spelers,  souffleurs/toneelassistenten,  geluid/belichtingstechnici en regisseuse waaronder ook vrijwilligers.