DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Opening nieuwe expositie CuMaWo

Op zondag 20 januari zal de expositie van Marian Kastelein en Vic Wendel voor de laatste keer te bezoeken zijn. Uw laatste kans dus om de prachtige viltobjecten en op architectuur geïnspireerde schilderijen te bezichtigen!

Op zondag  27 januari om 14.00 uur zal de nieuwe tentoonstelling worden geopend. Deze keer zal er in de vitrines de glaskunst van Jaap en Hetty Vrijland uit Puttershoek te zien zijn en aan de muren prijken de “dichterlijke” schilderijen van Marion Naber. De tentoonstelling zal worden geopend door Casper Naber en zal worden opgeluisterd door het klarinetkwartet  van Harmonie Oranje uit Wouw. Het echtpaar Vrijland werkt sinds 2004 met glas. Zij gebruiken voornamelijk de fuse- en casttechniek, omdat ze hiermee het best hun fantasie en gevoel kunnen uiten. Zo maken ze objecten voor binnen en buiten en sieraden van glas. Hun bijzonder mooie creaties willen zij graag met u delen!

Marion Naber uit Amsterdam, sinds 2008 woonachtig in Roosendaal schildert sinds 6 jaar met acrylverf. Ze houdt erg van kleur en luchten, landschappen en water zijn favoriet. Haar inspiratie komt uit alles wat ze ziet en bijzonder vindt. Wat er op het doek komt, komt uit haarzelf  op dat moment. Haar schilderijen zijn een uiting van gevoel en bieden ontspanning. Naast schilderen is dichten ook een passie van Marion. Vandaar dat ze speciaal voor deze tentoonstelling bij elke schilderij een gedicht heeft gemaakt.

Te bezichtigen elke zondag van 14.00-16.30 uur en op afspraak. Toegang gratis. Trouwzaal Markant, Markt 14 Wouw