DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Wouwse Geraniumdorpen blijven bestaan en daarmee ook de bekende Geraniummarkt op de eerste zondag in mei.

Een aantal leden van het bestuur heeft te kennen gegeven na 2019  af te zullen treden. Daarmee dreigde de regionaal  bekende Geraniummarkt en alles wat daaraan vast hangt  op  houden te bestaan. Dit  uiteraard tot grote spijt van de leden en veel Wouwenaren. Ook omdat hiermee een einde zou komen aan het  jaarlijks  druk bezochte Wouws evenement van meer dan 35 opeenvolgende  jaren. En daarmee verdwijnen ook de   geraniums aan de gevels en uit de voortuinen van de 4 vroegere kerkdorpen en op de  Markt van de voormalige gemeente Wouw. 

Een en ander heeft het bestuur van Harmonie en Malletkorps Oranje uit Wouw doen besluiten de organisatie van de Geraniummarkt en alle andere taken vanaf  2020 onder hun hoede te gaan nemen. De organisatie  van de Geraniummarkt van 5 mei 2019 zal nog in zijn geheel worden uitgerold door het huidige bestuur de Commissie Wouwse Geraniumdorpen. De leden van de Commissie Wouwse Geraniumdorpen spreken hierbij hun waardering uit aan Harmonie en Malletkorps Oranje voor hun initiatief en bereidheid de Wouwse Geraniumdorpen te laten voortbestaan.

Wij bedanken ons grote aantal loyale sponsoren, het enthousiasme van de deelnemers, musici en helpende handjes op de Markt, publiciteit gegeven door de regionale media en het groot aantal bezoekers voor hun betrokkenheid. Ook allen die op een of andere manier een warm hart hebben toegedragen aan 35 jaar  Wouwse Geraniumdorpen.