DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

IVN HERFSTSPEURTOCHT VOOR DE HELE FAMILIE, DOE JE OOK MEE…..

De jaarlijkse IVN herfst speur- en zoektocht komt er weer aan. Deze vindt plaats op zondagmiddag, 21 oktbober, start tussen 13.30 uur-14.00 uur en einde circa 16.00 uur.

 

Gestart wordt vanuit het MEC,T-Huis in Visdonk, Dennescheerderdreef 11 in Roosendaal. Leonie van Hooijdonk en Jan Nuiijten verzorgen deze middag.

De speurtocht

 

Deze spannende en verrassende speurtocht is voor kinderen met hun ouders, opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes. In groepjes van max. acht personen ga je op pad. Onderweg staan o.a. begeleiders met allerlei doe- opdrachten. Hoe mooi en knap de natuur in elkaar zit ga je deze middag zelf ontdekken.  Dus, mis deze speurtocht niet. Breng, als je mee doet, eventueel regenkleding en laarzen mee en een spiegeltje om paddenstoelen te onderzoeken. Om een beetje uit de kosten te komen vragen wij een vrijwillige bijdrage per groep. 

Aanmelden of meer informatie.

 

Om er voor te zorgen dat er voldoende materiaal is voor iedereen, is het van belang dat je je van te voren opgeeft en doorgeeft met hoeveel personen je komt.

Om aan te melden of met vragen over de middag, kan men bellen naar Leonie van Hooijdonk, telefoonnummer 061 481 5565. Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .