DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Ken uw Wouw - oktober 2018

Geen voorbeeld uit de rijke openbare kunstvoorraad in Wouw, geen beeld met een zware historische lading, maar een septemberfoto met vooral een praktische inslag. Een klein gedeelte van het parkeerterrein naast sporthal De Omganck is gereserveerd voor de gemeente; een plek waar groenafval dat tijdens werkzaamheden in het dorp wordt verzameld tijdelijk kan worden opgeslagen. De tekst op het bord laat dan ook weinig of niets te raden over: “verboden vuil te storten voor particulieren”. Op de achtergrond figureert woonlocatie De Lindenberg aan de Klinkert.

Tot verrassing van de dorpsraadredactie van Ken uw Wouw is voor het eerst in de inmiddels jarenlange traditie van de wedstrijd de rubriek ook internationaal bekend geworden. Deze keer ontvingen we onder de juiste inzendingen er een vanuit Essen (België). De winnaar, die door loting uit de goede inzendingen werd getrokken, hoeft minder ver van huis om de fotolocatie te vinden. De gelukkige, mevrouw Linda Schoonen uit de Westelaarsestraat, heeft inmiddels de cadeaubon ter waarde van € 15, beschikbaar gesteld door Ondernemers Vereniging Wouw, in ontvangst kunnen nemen.

Wilt u in de maand oktober meedingen naar deze prijs?  Ga dan naar www.dorpsraadwouw.nl en lees daar hoe u uw inzending op de juiste plaats krijgt.  U kunt gedurende de gehele maand oktober van 2018 insturen.

 

Foto: oktober